Projekt: Every Week Talent

V poslednom čase stretávam veľa zaujímavých ľudí. Nie len ja, ale aj moji kolegovia v Personality SK & CZ teame. Často sa pritom stretávame zo strany firiem s názorom, že „nie sú ľudia“ a na druhej strane stretneme pozitívne naladeného človeka s chuťou zmeniť svet. 

O projekte

Projekt Every Week Talent je o ľuďoch, u ktorých sa stretáva kombinácia osobnosti, zručností a skúseností. Poviete si, že to nie je žiadna výnimka. Ale je! Verte mi. Tiež máte v okolí ľudí, ktorí vedia riadiť firmu, ale zverili by ste im tú vašu?

Tu vstupuje „do hry“ faktor, ktorému ja hovorím „chémia“. Keď sa stretnete s takýmito ľuďmi, začnete premýšľať nad možnosťou ako s nimi spolupracovať, alebo komu by ich odbornosť pomohla, kto má podobné hodnoty a víziu.

Toto je dôvod, prečo sme sa rozhodli prinášať vám každý týždeň profil zaujímavého odborníka, manažéra alebo riaditeľa. Sú to ľudia, ktorí nereagujú na inzeráty na Profesia.sk a ani nemajú na svojom Linkedin profile „Open for new challenges“. Áno, sú to pasívni kandidáti, ktorí poznajú svoju cenu, odbornosť a sú otvorení novým, zaujímavým výzvam.

Projekt Every Week Talent sme spustili preto, aby sme s vami zdieľali skúsenosti TOP ľudí.

Uverejnenie prvého profilu odborníka z oblasti logistiky dosiahlo za 5 dní viac ako 4.000 zhliadnutí a získali sme 10 nových zaujímavých kontaktov aj so životopisom. Ľudia vo vyššom a top manažmente potrebujú, aby ich niekto touto zmenou previedol. Samozrejme, výsledkom by mala byť nová a zaujímavá kariérna výzva.

Druhý profil technického manažéra priniesol za 24 hodín 700 zhliadnutí a jeho profil si prezrelo viac ako 25 ľudí.

Čísla budú určíte ešte rásť a aj z našej strany bude potrebné tento projekt postupne vyvíjať. Pravidelne budeme uverejňovať anonymné profily skúsených odborníkov na našom Linkedine.

Dôležité však je, že my v Personality pomáhame dobrým ľuďom, aby našli dobré spoločnosti.

Every Week Talent: 

PÁČIL SA VÁM TENTO ČLÁNOK? ZDIEĽAJTE HO S PRIATEĽMI.

Prihláste sa k odberu

Zaujímavé info zo sveta recruitmentu, biznisu a kariéry každý mesiac vo vašej mailovej schránke.

Ostaňme v spojení

Sledujte nás na Facebooku a Linkedin. Prinesieme vám vždy čerstvý a kvalitný obsah.